Ako Emócie a Životný Štýl Ovplyvňujú Našu Hmotnosť

Ľudské telo je zaujímavé. Prechádza viacerými transformáciami počas života, hlavne to ženské. Ja mám odpovede na všetko. Mám odpovede, ktoré som hľadala, a o ktoré som prosila. Viem presne ako sa mám stravovať, kedy a ako sa mám hýbať, aby som bola zdravá, a aby som sa cítila dobre. Lenže zbaviť sa svojho starého spôsobu života je proces. Nejde to zo dňa na deň. Zmenu spravíte zo dňa na deň, ale kým sa s tým emočne zladíte, tak to môže chvíľu trvať. Na fyzický vzhľad vplýva viacero vecí, za mňa to je  5% (genetika), 15% (životný štýl), 80% (emócie, traumy, myslenie).

Takže naše telo hlavne ovplyvňujú naše emócie. Všetko čo cítite sa prejavuje ako určitý "defekt" na našom tele. Sme len ľudia a máme ľudské telá, ktoré si prechádzajú procesmi a neustálym vývinom. A aj ja som človek. Momentálne.

Človek, ktorý sa necíti momentálne v živote na 100% komfortne v pozícií, v ktorej som. Mentálne, finančne a hlavne emočne. Všetci prežívame ťažké obdobie, ktoré súvisí s rodinou, nespracovanými emóciami, traumou a vnútorným stresom. Musíme to zvládnuť sami. Všetci musíme. Takže, preto takto vyzeráme. Ak nie som momentálne spokojní vo svojom živote, tak to spôsobuje, že občas vybočíme zo stanoveného životného štýlu.

Nič, ale nie je trvalé.
Všetko sa dá zvládnuť.
Krôčik po krôčiku.